Despre noi

Obiectivul grupului nostru de companii este de a oferi servicii de cea mai buna calitate si solutii inovative pentru clientii nostri. Ne bazam pe eficienta si oferim solutii personalizate in desfasurarea oricarui proces, fie unul operational, fie unul al managementului de afaceri sau tehnologic.

 

SYSCOM PROCESS CONTROL este o societate cu raspundere limitata, cu capital românesc privat care are drept domeniu de activitate dezvoltarea de sisteme pentru monitorizarea si controlul parametrilor din procesele industriale si nu numai. Având un colectiv de ingineri de elita, specializati în domenii precum electronica, electrotehnica, automatizari, energetica firma realizeaza proiecte “la cheie”, de la cele simple pâna la cele mai complexe.


SYSCOM PROCESS CONTROL asigura :

  • Distributia, instalarea si punerea în functiune pentru echipamente de masura performante, instalatii si sisteme de ultima tehnologie produse de producatori renumiti din întreaga lume.
  • Proiectarea de sisteme de achizitie de date si sisteme de automatizare complexe
  • Dezvoltarea si punerea în functiune de sisteme de achizitie de date si sisteme de automatizare
  • Producerea de tablouri electrice si de automatizare
  • Dezvoltarea de aplicaĊ£ii software de proces
  • Dezvoltarea de aplicaĊ£ii software SCADA
  • Implementarea de sisteme de transmitere date si de telecomunicatii
  • Servicii de instalare, montaj, punere în functiune
  • Servicii de întretinere si service pentru instalatii si sisteme diverse


SYSCOM PROCESS CONTROL investeste în inovare si dezvoltare. Anual 25% din profit este investit în activitati de cercetare si dezvoltare, achizitionarea de aplicatii software de specialitate pentru proiectare, transferuri tehnologice, omologare sisteme prototip, brevete, inventii, msrci, etc.
Preocuparile active ale societatii constau în dezvoltarea activitatilor de productie si dezvoltarea de sisteme pe plan local, cu resurse proprii, prin valorificarea competentelor deosebite ale inginerilor români.


SYSCOM PROCESS CONTROL este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001 si autorizata de catre IGPR pentru proiectare, instalare ?i între?inere sisteme de securitate.

Valentin Andronache President

Business Development

Design & Engineering

Software Development

Certificari